Nosič kol na TZ ALFA 3+1 Variant

Cena bez DPH: 8 099,-
9 800,-
(Včetně DPH)
Skladem (2-3 dny)

Nosiče kol na TZ

Nosič kol na tažné zařízení pro 4 kola - sklopný a zamykatelný
Nosnost 60
Objednací číslo ALFA 3+1V
Počet kol 4
Sklopný nosič Ano
Zamykatelný nosič Ano
Zástrčka 13PIN

K přednostem tohoto nosiče patří:

Posuvné dosedací žlábky kol

Abychom zákazníkům poskytli co možná největší variabilitu při upnutí kol či koloběžek, stejně jako při uskladnění nosiče, jsou všechny dosedací žlábky kol posuvné a individuálně nastavitelné. Zajištění je řešeno rychloupínkami, díky kterým je změna polohy žlábků rychlá a jednoduchá.

Rychloupínka

Každý jednotlivý dosedací žlábek pro kola je opatřen rychloupínkou. Ta umožňuje rychlou a snadnou změnu polohy za účelem nastavení vhodné rozteče pro upnutí kola či uskladnění nosiče.

Upínací pásek

Aby bylo možné upnout jízdní kola s širokými pneumatikami i velkým rozvorem, je upínací pásek s pojistkou umístěn suvně v drážkách dosedacího žlábku pro kola. To zaručí jak upnutí téměř jakýchkoli parametrů kol, tak i jednoduché nastavení při nakládce.

Objímka

Upínání kol k nosiči by mělo být jednoduché. Právě proto je horní uchýt odnímatelný z rámu nosiče tak, aby jej bylo možné dle potřeby nastavit a zajistit až po nasazení kola do dosedacích žlábků, což platí pro všechny pozice.

Svěrka

Na trhu je dnes prakticky nepřeberné množství typů a velikostí rámů jízdních kol, za které se kolo rovněž upíná k nosiči. Se všemi si poradí nový typ kovové svěrky, která díky své velikosti pojme prakticky jakýkoliv tvar rámu. Funkční plochy svěrek jsou pogumovány, takže poškrábání svých kol se bát nemusíte.

S naším novým nosičem lze převézt větší jízdní kola, které mají rozvor až 128 cm a šíři pneumatik až 2,8".