Nosič na TZ MOTO 1

Cena bez DPH: 11 562,-
13 990,-
(Včetně DPH)
Na dotaz

Nosiče kol na TZ

Nosič na tažné zařízení MOTO 1 je určen k převozu elektrokoloběžek či lehkých mopedů.
Nosnost 80
Objednací číslo 9MO100000
Počet kol 1
Sklopný nosič Ano
Zamykatelný nosič Ano
Zástrčka 13PIN

Sklopení do strany umožňuje jednoduché naložení a vyložení. Spolehlivý a roky prověřený systém upnutí nosiče na kouli zaručuje nejvyšší bezpečnost přepravy. Světla jsou standardně připojena prostřednictvím 13 pinového konektoru, v případě potřeby je možno dodat redukci na konektor 7 pinový. Samozřejmostí je možnost uzamčení jak elektrokoloběžky k nosiči, tak i nosiče k tažnému zařízení automobilu. Povrchovou úpravu tvoří galvanický zinek a komaxit.

VÝHODY NOSIČŮ MOTO 1

  • Spolehlivé a bezpečné uchycení na tažné zařízení
  • Funkce sklopení pro jednoduché nakládání a vykládání
  • Uzamčení koloběžky k nosiči a nosiče k vozidlu
  • Nezvýšená spotřeba pohonných hmot
  • Nenarušují aerodynamiku vozidla

Nosič na tažné zařízení MOTO 1 byl konstruován s vysokým důrazem na bezpečnost převozu dopravních prostředků, jako jsou např. elektro koloběžky. Upnutí nosiče pomocí šroubu je mnoha lety ověřená metoda, která poskytuje spolehlivé spojení nosiče a tažného zařízení automobilu. Toto je pojištěno ještě spodním aretačním šroubem, který se nastavuje jen jednou pro konkrétní automobil. Rovněž sklopení nosiče je zajištěno šroubem s uzamykatelnou maticí, aby nemohlo omylem dojít ke sklopení nosiče ani za jízdy. Bezpečnost je pro nás na prvním místě.

Zakoupením našeho nosiče získáte spolehlivý a prověřený nástroj pro převoz elektro koloběžek či lehkých mopedů za přijatelnou cenu, který vydrží.